Starta Företag Utomlands

Kunskap och kontakter •

Företagsförmedling utomlands

Vi bistår dig som vill ta över en redan existerande verksamhet i utlandet. Tack vare vårt breda nätverk och erfarna personal underlättar vi för dig som vill starta företag utomlands. Vår företagsförmedling passar såväl dig som är ute efter en mindre verksamhet som dig som önskar ta över ett större bolag i länder som Cypern, Georgien eller Luxemburg. Tack vare vår företagsförmedling utomlands har en lång rad klienter hittat passande objekt. Vi hjälper till med alla delar av köpprocessen, från att skapa en inledande kravprofil till kontraktsskrivning.

Ta över företag i utlandet

När vi arbetar med att förmedla företag så erbjuder vi en komplett service. Vi hjälper dig att utse en styrelse för ditt nya bolag och våra experter handskas med de juridiska frågor som den här typen av transaktion innebär. Våra medarbetare skräddarsyr tjänsten efter dina behov och vi hjälper till med frågor som rör skatt, administration och revision. Vi förser dig som ägare med fullständiga och korrekta uppgifter från bolagsstämmor och årsmöten i enlighet med det som vi kommit överens om, och när du vänder dig till oss kan du vara säker på att få hjälp av erfarna specialister.

starta-företag-utomlands

Affärs- och skattejuridik samt skatterådgivning

Vi har ett brett kontaktnät av erfarna jurister och advokater som är väl inlästa på gällande regelverk och hittar lösningar på komplexa problem. Detta är efterfrågad kompetens som krävs för att maximera företagets avkastning. En pålitlig person som kan hjälpa till med såväl enklare juridiska frågor som avtal, tvister och förhandlingar när det behövs vid en företagsförmedling utomlands. 

Våra skattekonsulter är experter på att upptäcka generella risker och möjligheter i företagets skattesituation. Våra skatterådgivare är ett måste för dig som vill minimera riskerna och aldrig missa fördelar när nya lagar och regler gör entré.

En komplett företagsförmedling i utlandet

Förutom att vi tar hand om juridik och frågor som rör skatt kan vi bistå med följande vid en företagsförmedling:

  • Vi sköter kontakterna med lokala myndigheter
  • Våra medarbetare kan hjälpa ditt företag med redovisning i enlighet med lokal standard
  • Vi kan anlitas för att starta en svensk filial till ett existerande utländskt bolag

Vi förmedlar företag till ett bra pris

När du vänder dig till oss för hjälp med företagsförmedling i utlandet tar du hjälp av en aktör med ett mycket omfattande kontaktnät. Innan du bestämmer dig för att anlita oss förser vi dig gärna med ett pris för företagsförmedling. Vi ser gärna att du bokar in ett möte med oss så att vi kan ta fram ett underlag och ge dig en korrekt överblick över prisbilden. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl eller telefon. Våra medarbetare ser framemot att bistå dig!

OM OSS

När du vill starta ett nytt bolag eller ta över ett redan existerande företag utomlands.

Startaföretagutomlands.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Startups Agent kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.