Starta Företag Utomlands

Kunskap och kontakter •

Våra länder

Det är nu du ska starta företag i Cypern

När man tänker på Cypern får man genast upp bilder på vackra stränder, strålande sol och ett semesterparadis utan dess like. Men visste ni att Cypern även är en fantastisk källa för kultur, mat och äventyr? Som tredje största ö i Medelhavet är Cypern en stor resefavorit för många där man kan koppla av, äta gott och samtidigt få den dos av äventyr som passar en bäst. Ta ett dopp i det kristallklara vattnet, ät Cyperns kända specialitet halloumi, ta en kvällspromenad längs med vattnet eller besök en lokal bar för att festa till det som en äkta boende på Cypern. Det faktum att Cypern har ett varmt medelhavsklimat nästan året runt gör denna ö perfekt att lansera sitt företag på för en oslagbar kombination av nytta och nöje.

Vi hjälper dig etablera ditt företag i Georgien

Om kultur, historia och sagolik natur lockar mer än sol och bad är kanske Georgien något för dig. Denna fantstiska plats är en kombination av historisk och futuristisk arkitektur som blandas med en grönskande natur. Det bästa av två världar kan man säga, men här kan du njuta av ljummet klimat, äta gott och spendera otaliga timmar med att traska runt i staden som bjuder på det mesta. Visste du förresten att Georgien ses som världens äldsta tradition av vintillverkning? Med en mix av både tradition och modernt är Georgien en fantastisk stad att starta företag i, något vi på Swesale Holdings Ltd. hjälper dig med!

Går du i tankarna på att starta företag i Luxemburg? Vi hjälper dig!

Luxemburg må vara ett litet land till yta och befolkningsantal (602 000) i Europa men det är ett land som har mycket att erbjuda. Här får man ta del av både historia och moderna komponenter som bidrar till landets blandade atmosfär och ger landet den rätta känslan. Här kan du vandra bland historiska slagfält, utforska den senaste tekniken eller äta mat från det Luxemburgiska köket som har influerats av sina grannländer Tyskland, Frankrike och Belgien. Väljer du att starta företag i Luxemburg kommer du hamna i rätta känslan. Du kommer hamna mitt i historian, i ett levande fotografi där de milda temperaturerna bidrar till en perfekt balans i livet. Kontakta oss så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig starta eller etablera ett företag i Cypern, Georgien eller Luxemburg.

OM OSS

När du vill starta ett nytt bolag eller ta över ett redan existerande företag utomlands.

Startaföretagutomlands.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Startups Agent kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.